Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Forums Search:  


Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - crashtestdummy

Pages: [1]
1
General Discussion / Re: Vista deleting maps
« on: December 05, 2009, 06:12:52 AM »
It took me a minute to figure out S & G. No maps show up as being loaded. I loaded the map I needed and I still got the same warning window. I will try it out in a few hours.

Thanks

2
General Discussion / Re: Vista deleting maps
« on: December 04, 2009, 08:09:09 PM »
Quote
What version of MapSource are you using?

It is 6.15.7. I just downloaded it and installed it today.

3
General Discussion / Re: Vista deleting maps
« on: December 04, 2009, 07:29:06 PM »
Thanks, I guess I will try loading some maps. Is the warning that I got a standard warning that is always there?

4
General Discussion / Re: Vista deleting maps
« on: December 04, 2009, 07:07:47 PM »
The only maps I have on the unit are the ones that came installed on it. I believe it is the Americas Base Map set.

5
General Discussion / Vista deleting maps
« on: December 04, 2009, 05:43:38 PM »
I was going to load a map on my Vista using Mapsource and the Utah topo's. Mapsource said that my preloaded maps on my Vista would be deleted. Does it delete all of them, or just the map area I'm trying to load.

Also, how big of an area can I fit on my 24MB of memory? Do I need to leave some empty for tracks and waypoints?

Thanks for any help. This Vista is new to me and although I downloaded a lot of tracks from my old 12XL, I never uploaded much to it. Any tips would be appreciated.

Pages: [1]
anything