Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Forums Search:  


Author Topic: California Topo contours don't show on my 60Cx  (Read 2685 times)

bluetands

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
California Topo contours don't show on my 60Cx
« on: August 09, 2009, 05:17:17 PM »
Subject says it all. I've tried loading only CA Topo (Bay Area, Santa Cruz, and Monterey segments), turning base map on/off, etc. Began testing with SW 4.0, then 3.9, then 3.7. Tried with zoom level from 20 ft to several miles. No contours ever.

The contours show up beautifully in Mapsource (I'm using 6.13.7).

Is there some trick to downloading or showing transparent maps that I'm missing?

Thanks

Indrid Cold

  • Moderator
  • Expert Advisor
  • *****
  • Posts: 919
  • Karma: 20
    • View Profile
Re: California Topo contours don't show on my 60Cx
« Reply #1 on: August 09, 2009, 05:20:17 PM »
In MapSource, you need to marquee a section to select map segments. In your map list you should have 100K quads and numbered contours. Just clicking on the tiles generally gets you to 100K quads without the contours.

bluetands

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: California Topo contours don't show on my 60Cx
« Reply #2 on: August 09, 2009, 05:39:04 PM »
Thanks, it makes all the difference.

Indrid Cold

  • Moderator
  • Expert Advisor
  • *****
  • Posts: 919
  • Karma: 20
    • View Profile
Re: California Topo contours don't show on my 60Cx
« Reply #3 on: August 27, 2009, 05:45:56 AM »
That mapset was made before the techniques detailed in the tutorials. Glad it's working for you, enjoy.

 

anything