Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Forums Search:  


Author Topic: Newbie with questions  (Read 7887 times)

Seldom

  • Expert Advisor
  • *****
  • Posts: 1852
  • Karma: 19
    • View Profile
Re: Newbie with questions
« Reply #15 on: May 04, 2012, 06:25:40 AM »
Sorry to ask a dumb question, but to to be clear... does your map have a proper background polygon? If not, that could cause the problem you describe.

Definitely has background polygons, in some cases I've had more than one :-\, but that's really ugly in BaseCamp/MapSource.  if that happens all you can see is the preview polygon (very jaggy)  with none of the detail.

Seldom

  • Expert Advisor
  • *****
  • Posts: 1852
  • Karma: 19
    • View Profile
Re: Newbie with questions
« Reply #16 on: May 04, 2012, 08:56:32 AM »
Sorry for getting so far off-topic there. :)
Perhaps, if we ask nicely, we could get Indrid to move the DEM discussion to http://forums.gpsfiledepot.com/index.php/topic,2856.0.html

Seldom

  • Expert Advisor
  • *****
  • Posts: 1852
  • Karma: 19
    • View Profile
Re: Newbie with questions
« Reply #17 on: May 05, 2012, 08:00:10 AM »
Personally I think this needs further investigation - we have discussed this on another site as you know :).

I gave it some further investigation.  I deleted DrawPriority settings from my local tile, sent it to the nuvi, and, much to my dismay :-[, the tile overlaid the DEM basemap, just fine.  Of course, in the meantime, I rebuilt the whole set to DrawPriority 31, and in so doing found a number of multiple dictionaries.  Maybe those were causing the problem.