Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Forums Search:  


Author Topic: World topo eastern  (Read 3072 times)

TiagoLacerda

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 4
  • Karma: 0
    • View Profile
World topo eastern
« on: June 29, 2011, 11:47:12 PM »
WorldEasternTopoMap.mp(159231) : Error E017: Cannot parse coordinates.

the line 159231 is this


Data0=(-71.5647888184,180.0031585693),(-71.4549255371,179.8713226318),(-71.2351989746,179.6735687256),(-71.1912536621,179.5637054443),(-71.1802673340,179.3769378662),(-71.1473083496,179.2560882568),(-71.0813903809,179.1681976318),(-71.0044860840,179.1352386475),(-70.9165954590,179.1462249756),(-70.8396911621,179.3329925537),(-70.7847595215,179.7285003662),(-70.7737731934,180.0031585693)

can you help me?

Thank you

maps4gps

  • Expert Advisor
  • *****
  • Posts: 1524
  • Karma: 17
    • View Profile
World topo eastern
« Reply #1 on: June 30, 2011, 04:14:16 AM »
What are you trying to do with it?
I thought both the PC and MAC versions are self installing.
« Last Edit: June 30, 2011, 04:29:28 AM by maps4gps »

TiagoLacerda

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 4
  • Karma: 0
    • View Profile
World topo eastern
« Reply #2 on: June 30, 2011, 08:07:25 AM »
I'm traing to install the map in the MapSoucer. To use it in te GARMIN nüvi.

maps4gps

  • Expert Advisor
  • *****
  • Posts: 1524
  • Karma: 17
    • View Profile
World topo eastern
« Reply #3 on: June 30, 2011, 08:33:49 AM »
If it is my world topo - eastern; just run/execute the .exe file which was downloaded. 
Also see this tutorial: http://www.gpsfiledepot.com/tutorials/how-to-load-maps-on-my-garmin-gps-unit/
I am uncertain as to why you are processing a .mp file. 

TiagoLacerda

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 4
  • Karma: 0
    • View Profile
World topo eastern
« Reply #4 on: June 30, 2011, 08:44:18 AM »
I'm istalled the .exe. Wich file I'm need to open with the MapSoucer?


maps4gps

  • Expert Advisor
  • *****
  • Posts: 1524
  • Karma: 17
    • View Profile
World topo eastern
« Reply #5 on: June 30, 2011, 09:00:06 AM »
I think it was World Topo eastern.  You should see it in a list of mapsets installed (if you have others) similiar to the picture between steps 2 and 3 in the above referenced tutorial.  MapSource needs to be started/restarted after a mapset was installed (running the .exe file) so it can see the mapset.

TiagoLacerda

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 4
  • Karma: 0
    • View Profile
World topo eastern
« Reply #6 on: June 30, 2011, 09:17:52 AM »
Thank you, now it works. But just too know, it's the topograf mapa, it  isn't contain the strrep map yaeh?

maps4gps

  • Expert Advisor
  • *****
  • Posts: 1524
  • Karma: 17
    • View Profile
Re: World topo eastern
« Reply #7 on: June 30, 2011, 04:13:17 PM »
Glade you got it to work.

It would have been nice to know which map we were trying to fix.   I think we were lucky to get it to work knowing nothing about it.  Since it was not hosted here, you should have first contact them.

 

anything